Wie is CasperS?

Caspers is een winkel waar natuurlijke dierenvoeding voor honden en katten centraal staat.

Al onze natuurlijke dierenvoeding is zorgvuldig geselecteerd en op maat van jullie viervoeters, want gezonde huisdieren zijn gelukkige huisdieren.

We staan steeds voor jullie klaar om je te helpen met het maken van de beste specifieke keuzes voor de voeding van jouw hond of kat.

Aarzel zeker niet om ons te contacteren of eens langs te komen!

Onze winkel

Naast onze online winkel hebben wij ook nog een fysieke winkel in Balen aan de Keiheuvel. Je kan bij ons terecht voor KVV (kant en klaar vers vlees), brokken, gestoomde voeding en natuurlijke snacks voor zowel honden als katten.

Kom je een bezoekje brengen aan Capsers? Dan ga je meestal mij (Evi) in de winkel zien staan, soms vergezeld door onze viervoeter, Casper. En zo weten jullie ook ineens waar we de inspiratie voor de naam van onze winkel hebben gevonden! 😉

 

Waarom Caspers?

Het is door Casper, onze eigen hond, dat wij de noodzaak van natuurlijke voeding hebben ingezien. Casper heeft namelijk gedurende lange tijd darmproblemen gehad en zo zijn we zelf beginnen zoeken naar natuurlijke oplossingen.

Vanaf we voor zijn dieet waren overgeschakeld op natuurlijke voeding waren zijn darmproblemen voorgoed verleden tijd. Zo hebben wij met eigen ogen het belang ingezien van kwalitatieve voeding voor je huisdier. 

Onrechtstreeks is het dus door Casper dat ik mijn droom om een eigen dierenwinkel te runnen heb kunnen waarmaken en dan kon ik ook niet anders dan hem op één of andere manier bij de winkel te betrekken. Daarom dus: Caspers natuurvoeding.

Ik kijk er dan ook enorm hard naar uit om samen met jullie van Caspers een mooi verhaal te maken. Onze viervoeters zijn immers deel van de familie en gezonde, gelukkige huisdieren maken gelukkige gezinnen.

Daar wil ik heel graag mee voor zorgen!
Evi & Casper x