Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Bestelinformatie

Welkom op de webshop van Caspers Natuurvoeding! Fijn dat je ons een bezoekje komt brengen. Even wat meer info ivm bestellen, verzenden en leveren. Heb je een product besteld en blijkt het niet meer voorradig te zijn in de winkel, dan contacteren we jou om je te informeren wanneer het product weer voorradig zal zijn. Vind je iets niet terug in ons gamma? Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen!

Afhaalmogelijkheden

Heb je een bestelling gedaan via onze webshop? Dan krijg je een aantal mogelijkheden, eentje daarvan is ‘afhaling in de winkel’. Zodra wij jouw bestelling binnen krijgen, stellen wij deze met de grootste zorg samen en sturen wij jou een mailtje van zodra deze klaar staat voor afhaling. Afhaling in de winkel is uiteraard gratis.

Versturen

Heb je enkel droogvoer besteld? Dan kunnen wij jouw pakketje versturen via PostNL. De verzendkosten bedragen €6.95 binnen België. Verzendingen naar Nederland kunnen zeker ook, dan bedragen de verzendkosten €8,95. Van zodra we jouw bestelling doorkrijgen, wordt deze ook met de grootste zorg samengesteld en zo snel mogelijk overhandigd aan PostNL. Vanaf dat wij het overhandigd hebben aan de koerierdienst is het niet meer onze verantwoordelijkheid en hebben wij spijtig genoeg geen verdere invloed meer op de aflevering. Ben je niet thuis en kan de koerierdienst het pakket nergens veilig achterlaten, waardoor deze retour wordt gestuurd naar ons en wij jouw pakket opnieuw moeten verzenden, dan zijn wij genoodzaakt extra verzendkosten aan te rekenen. Wij kunnen pakketten tot 30kg verzenden. Heb jij een bestelling gedaan en weegt deze in totaal meer dan 30kg? Dan zullen wij persoonlijk contact met jouw opnemen.

Levering aan huis van diepvriesproducten

Heb je een bestelling gedaan en zitten hier diepvriesproducten bij? Dan ga je een extra bezorgoptie krijgen, namelijk levering aan huis door ons persoonlijk. Jouw diepvriesbestelling wordt dan in thermoboxen vervoerd en diepgevroren bij jouw thuis geleverd. Wel is het jullie verantwoordelijkheid om te zorgen dat er de dag van levering iemand thuis is, om de producten zo snel mogelijk terug in de vriezer te bewaren na levering. Vanaf de aflevering bij jullie thuis, kunnen wij niet meer aansprakelijk gesteld voor eventueel foutieve bewaring na levering van de diepvriesvoeding.

De leveringskosten zijn als volgt;

  • Binnen een straal van 10km:
    €10 leveringskosten
  • Tussen 10 en 30km:
    €15 leveringskosten
  • Tussen 30 en 60km:
    €20 leveringskosten

Leveringen aan huis buiten een straal van 60km zijn niet mogelijk

Ruilen en retourneren

Houdbare producten, brokken, snacks, supplementen en non-food kunnen geruild of geretourneerd worden. Vanwege het feit dat het hierin om bederfelijke producten gaat in veel gevallen, vragen we om binnen 7 dagen na ontvangst contact op te nemen om deze aan te melden als retour.
Diepvriesproducten daarentegen zijn bederfelijk en worden bij ons in bevroren toestand geleverd. Hierdoor is het niet mogelijk om producten terug te sturen, terug te brengen of te ruilen. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat de producten goed bewaard zijn na je aankoop.
Het is dan ook heel belangrijk dat de producten zo snel mogelijk na ontvangst in de diepvries worden gelegd.
Indien er een probleem is, gelieve ons dan eerst een seintje te geven via e-mail (info@caspersnatuurvoeding.be) of telefonisch contact op te nemen (+32 499 23 20 62)